Sivut

lauantai 16. helmikuuta 2013

11 kysymyksen haaste vol 2

Salli haastoi minut 11 kysymyksen haasteeseen, jonka olen itseasiassa tehnyt jo täällä. Vastaan kuitenkin nyt Sallinkin kysymyksiin!


1. Mikä sai sinut aloittamaan laihduttamisen? Oliko se joku tietty hetki, valokuva, kommentti yms?
Jaa, mikähän se viimeinen niitti olis ollut. Totaalinen kyllästyminen omaan oloon ja kroppaan varmaankin.

2. Miksi aloitit bloggaamisen?
Halusin jonkun paikan, johon purkaa ajatuksia treenistä ja ruoasta. Tykkään kirjoittaa, joten blogi oli aika luonnollinen vaihtoehto.

3. Lempi-laihdutusruokasi? 
En syö "laihdutusruokaa", mutta erityisen kevyistä ruoista tykkään peruskanasalaatista.

4. Vaikuttaako eläinten hyvinvointi tai eettisyys ruokavalintoihisi?  
Haluaisin sanoa että toki joo, mutta... ei se ehkä oikeasti. Tai tavallaan kyllä, koska ostan kaupasta hyvin harvoin lihaa ja silloinkin aina luomua. Mutta täytyy kyllä myöntää että enemmän valintaan vaikuttaa maku ja se, että olis tietysti täysin järjetöntä jättää käyttämättä metsästetty liha. Ja poro nyt vaan on parasta.

5. Mitä harrastat?
Lentopalloa, liikuntaa muutenkin, partiota, käsitöitä :) Musiikkia sen mitä ehdin, nykyään vähemmän kun opiskelu syö kaiken ajan.

6. Mitä teet työksesi? Vaikuttaako työsi painonpudotuksen "helppouteen"?
Olen töissä ryhmäperhepäiväkodissa. Ja tavallaan kyllä, koska päivät tulee liikuttua ja talvisin tulee kyllä viikoittain tehtyä lumitöitä. Samoin ruokarytmi on helppoa pitää säännöllisenä.

7. Kuinka palkitset itseäsi pudotetuista kiloista?
Mullahan oli se lista palkinnoista, mutta pitäisi päivittää se.

8. Keneltä saat tukea laihduttamiseen?
Mieheltä! Huutomerkit ei riitä. Aivan paras tuki. Eikä saa unohtaa ihania blogosfääri-ihmisiä - ilman teitä tuskin olisin jaksanut syksyllä tsempata ja nyt painaisin yli 7kg enemmän. Haluaisin kirjoittaa myös että "ystävät", mutta ääh, ne taitaa vain hidastaa tukemisen sijaan... jotenkin tuntuu että osa on lähinnä kateellisia ja osaa ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta. En ole sitten kauheasti projektista ystäväpiirissä puhunutkaan.

9. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Mies, tyttö, lentopallo, partio, ajatus siitä että ihan oikeasti kohta valmistun ja tuo koulupaska on ohi (unohdetaan ne kaikki miljardit rästitehtävät siitä välistä), hyvä musiikki, ystävät... aika perusjutut. Arki!

10. Lempiblogisi?
Tuossa sivupalkissa niistä on lista. Steffit on ehkä inspiroivin blogi, johon olen törmännyt.

11. Laihdutusvinkkisi aloittelevalle laihduttajalle? 
Kaksi sanaa: älä luovuta. Ei muuta. :D No ehkä se, että kannattaa heti aluksi tajuta, että painonpudotus ei ole useimmiten kovin kivaa, se ei tapahdu hetkessä eikä kannata verrata itseään muihin. Pitää löytää ne omat tavat ja siihen voi ihan tosissaan mennä puolikin vuotta. Ei saa luovuttaa!! Kattokaa nyt minua. Ensimmäiset kuukaudet jumia jumin perään ja yhtäkkiä palaset napsahti kohdalleen. Ja nyt ollaan yli 7kg miinuksella. Kyllä se siitä!

2 kommenttia:

  1. Kiitos kohteliaisuudesta ja paljon tsemppiä jatkoon. :)

    x Steffi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, arvostan sitä! :)